Direct een gladde en gave huid

Bij micro-dermabrasie wordt er niets in de huid gespoten of worden geen chemische producten gebruikt. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. De huid verjongt zichzelf. het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

Door middel van een speciale vacuüm techniek raken microkristallen de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. De nieuwe en jonge huidcellen komen daardoor aan het oppervlak. Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling.

 

Bij micro-dermabrasie wordt er niets in de huid gespoten of worden geen chemische producten gebruikt. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. De huid verjongt zichzelf. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling.

Het resultaat na een kuur is ongekend.

 

Micro-dermabrasie is geschikt voor de volgende behandelingen:

- huidverjonging en rimpelbehandeling

- verkleinen van grove poriën

- opfrissen van grauwe rokershuid

- vervagen van littekens

- oplichten van donkere pigmentvlekken

- vervagen van striae/zwangerschapsstriemen

De behandeling met micro-dermabrasie kan toegepast worden op alle delen van het lichaam, ook kleine gedeeltes, is niet pijnlijk en volkomen veilig.